Fotografering

Nyfødt-Baby-Barn

Bildegalleri etter infotekst

Nyfødtbilder bør tas før babyen er 14 dager, helst innen 10. Nyfødttrekkene forsvinner fort og babyen blir mer våken for hver dag. Velg ett tidspunkt på dagen du vet babyen har sin lengste lur. Skal du kjøre litt, prøv å holde babyen våken så godt det lar seg gjøre. Legg gjerne opp til att babyen får mat når dere ankommer for fotografering. En mett baby er fornøyd og gjerne veldig søvning. Sett av god tid, 2-3 timer. Ta med mat, smokk, flaske, sukkervann. Ha bleien løst på for å unngå merker på huden.

Om dere ønsker kan jeg komme hjem til dere ila de første dagene for fotografering om omstendigheten gjør att det ikke er så lett å komme seg ut.


Ved fotografering av babyer og små barn, pass på att de er mette og opplagte. Ta gjerne med litt ekstra snacks både for nød men også premie til etterpå. Ikke bestill tid for fotografering rett før/midt i sovetid(medmindre det er nyfødt) eller rett etter bhg/sfo/skole. Gi barnet inntrykk av att dette er noe gøy.

Møt gjerne opp litt før ved fotografering ute så dere får tid til å fikse på de små detaljene, bytte bleier, rette på sveisen osv..


Ønsker du gravidfotografering? Som trebarns mor vet jeg att hvert svangerskap er forskjellig og hvor deilig det er når magen er borte og den lille ute. Men så kommer tiden man kansje savner magen litt, det å kjenne ett liv som vokser der inne. Da kan det være fint med bilder som minne. La meg få ta bildene, noe den lille også vil sette pris på etterhvert, se att der inne bodde h*n. Bildene kan vi ta ute hele året, minusgrader ingen hindring, tvert imot kan de bli magiske bilder. Tubetopp, tettsittende klær, en vakker lang maxi kjole. Jeg har hvite blonde sarong til utlån, under denne anbefales hvit undertøy.