OM MEG

Har siden jeg var liten hatt stor glede av å fotografere og begynte derfor som lærling i 2009. 

Jeg har gått i lære hos to meget dyktige fotografer på Hadeland og i Valdres.

Tok selv svennebrevet april 2015. I 2019 tok jeg fagbrev som ambulansearbeider. Min lidenskap er å jobbe med mennesker.

Tar bilder av livets begivenheter som den lille nyfødte, dagen man trer inn i de voksenes rekker eller dagen man velger att to skal bli ett.

Har pr dags dato ett lite hjemmestudio som jeg kan ta bilder av  nyfødt eller baby i.

Barn, familie, konfirmant og bryllup tar jeg gjerne ute eller vi finner en passende location.

Har du en bedrift og ønsker foto til hjemmeside eller brosjyre?

Ta kontakt.Bilderedigering er noe mange misforstår. For meg personlig handler ikke bilderedigering om å manipulere, endre utseende til mennesker eller skape øyeblikk og steder som ikke var der.For meg handler bilderedigering om å rette opp i linsefeil, skeive horisonter, flytte fokus til riktig sted i bildet, fremheve det fine øyeblikket og omgivelsene, og ja -kanskje- fjerne den ene kvisen du var uheldig å få på bryllupsdagen din.

  • Bilderedigering er en del av stilen min, stemningen og uttrykket mitt. Er det ikke nettopp dette som er grunnen til at du booket akkurat meg?
  • Jeg fotograferer i RAW. Det vil si at du kanskje ikke en gang får til å åpne disse filene uten at jeg går inn å gjør noe med dem. Ønsker du å kjøpe ut raw filene og redigere bildene selv må du betale for alle rettigheter og jeg fraskriver meg bildene. Denne prisen begynner på 10 000,- i tillegg til fotograferingen. Jeg lover kvalitet på bildene mine som ett varemerke. Raw representerer ikke meg og mine ferdige produkter. Jeg vil ikke ha navnet mitt på bilder som er uferdige, og jeg vil heller ikke at du skal ta mitt halvferdige prosjekt og enten fjerne navnet mitt eller gjøre det ferdig selv og ta æren for det.
  • Jeg bruker mye tid og energi på dagen din. Jeg planlegger, fotograferer gjerne i 2-10 timer og sitter mange timer foran skjermen for å velge ut de BESTE bildene og gjøre dem så fine som overhodet mulig.